İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Okulumuz Kucukcekmece Mesleki Eğitim Merkezi tanıtımını ve Mesleki Eğitim Merkezleriyle ilgili bilgilendirmeyi Şehit Münir Alkan Ortaokulu'nda 8.sınıf velilerine ve ilgili okul öğretmenlerine gerçekleşmiştir. Tanıtımımız Okul Müdürümüz  Ramazan YILDIRIM, Rehber Öğretmenlerimiz Ayşenur Zeybek ve Tolgahan Ertan ve Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı öğretmenimiz Coşkun Yavuz gerçekleşmiştir. Sonrasında velilere broşür dağıtılmıştır. İlgili velilere ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs 1919, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Kurtuluş Mücadelesi'nin başlangıcı olarak kabul edilen bu gün; Atatürk'ün çok önem verdiği 'Türk Gençliği'ne armağan edilmiştir.

Ekm

2022-2023  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 21.10.2021 TARİHİNDE MEB OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİ UYARINCA YENİ YÖNETİM OLUŞTURULMASI AMACI İLE OKUL YÖNETİMİ,ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

"MEZUN ÖĞRENCİ BULUŞMASI"

Okulumuz 10/B sınıfı öğrencilerine Rehberlik Öğretmenimiz Ayşenur YURDAKUL tarafından verilen Motivasyon konulu seminer sonrasında 'Mezun - Öğrenci Buluşması' etkinliği gerçekleşmiştir.Okulumuzdan mezun Derya ASLAN ve Şeyma BAYDEMİR'e etkinliğe katılımları için teşekkür ederiz.

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır..."

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEBRİK EDİYORUZ.